Programi

PRIJAVITE SE NA IZOBRAŽEVANJE

Svetovanja, delavnice in tečaji

FertilityCare tečaj

FertilityCare tečaj

FertilityCare sistem se poučuje na osebnih individualnih srečanjih. Tečaj se prične z uvodnim srečanjem, ki je običajno skupinsko, nato pa sledijo individualna srečanja z vsakim parom oz. posameznico posebej. Individualnih srečanj je praviloma 8 v roku 1 leta. FertilityCare sistem je več kot le metoda naravnega načrtovanja družine. Z njegovo pomočjo se lahko dekleta že od prve menstruacije (menarhe) naprej naučijo spremljati svojo plodnost.

ZA ŽENSKE, MOŠKE IN PARE
Čudovita princesa

Čudovita princesa

Ste se v puberteti tudi ve spraševale, če se ni vašemu telesu preprosto zmešalo? Vas je menstruacija presenetila? Vam je kdo povedal, kaj se dogaja z vami? Ste se o vsem tem lahko pogovorile s svojo mamo? Da bi vašim hčerkam omogočili čim boljši vstop v puberteto, vas vabimo, da se nam pridružite na zabavni in poučni delavnici, namenjeni odraščajočim deklicam med 9. in 12. letom starosti ter njihovim mamam. Deklice imajo priložnost, da v prijetnem ozračju prisluhnejo starosti primerni predstavitvi o odraščanju in spolnem dozorevanju ter s svojimi mamami sodelujejo v vodenem pogovoru.

MAME IN DEKLETA 9 - 12 LET
Skrivnostna lepotica

Skrivnostna lepotica

Delavnica Skrivnostna lepotica je namenjena starejšim dekletom, ki so že vstopila v puberteto. Seznanimo jih s spremembami, ki jih že izkušajo, pa tudi tistimi, ki jih še čakajo. Dekleta v tej starosti imajo praviloma že izkušnjo mesečne krvavitve. Program dekletom pomaga, da se seznanijo s svojo ženskostjo, ter jim daje moč in zaupanje, da sprejmejo svoje spreminjajoče se telo in se v njem dobro počutijo. Mamam pa daje spodbudo, kako v viharnih najstniških letih ohranjati stik s svojo hčerko, ji vlivati prepotrebno samozavest ter pomagati graditi pozitivno samopodobo.

MAME IN DEKLETA 13 - 15 LET