FertilityCare prijava

Happy couple

FertilityCare

SLOVENIJA

Individualno uvodno predstavitveno srečanje po dogovoru s svetovalko, ogled video predstavitve uvodnega predstavitvenega srečanja.

Za prijavo na katerokoli obliko predstavitvenega srečanja, kliknite na gumb za prijavo.

Za uvodno srečanja je prijava obvezna, saj je število prostih mest omejeno.

  • Tečaj FertilityCare sistema obsega uvodno srečanje ter 8 individualnih srečanj v roku 1 leta.
  • Uvodno srečanje običajno poteka v skupini in traja približno 1,5 ure in je BREZPLAČNO. Na srečanju predstavimo osnove plodnosti, osnove FertilityCare sistema in možnosti njegove uporabe ter vam damo začetna navodila, kako pričeti z opazovanjem. Uvodno srečanje je obvezno pred pričetkom individualnih srečanj.
  • Uvodnemu srečanju sledijo individualna srečanja, ki so namenjena praktičnemu učenju FertilityCare sistema. Na ta način ste deležni individualne pozornosti, kar omogoča, da se usmerimo v vašo konkretno situacijo ter da hitro pridobite zaupanje v uporabo sistema.
  • Srečanja potekajo sprva vsakih štirinajst dni, kasneje pa na 3 mesece, kar paru omogoča redno strokovno spremljanje tekom daljšega časovnega obdobja in tako nudi kar najbolj zanesljivo uporabo sistema. V kolikor je potrebno, ima par tudi več individualnih srečanj.
  • Individualna srečanja potekajo v prostorih Zavoda Iskreni v Ljubljani. Možno je tudi učenje preko različnih video kanalov (skype, zoom ipd.).